UsakUni Forum - Uşak Üniversitesi

Yeni Sayfa 1
Üye Adı:     Kayıt Ol
Şifre:

»¦« ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA Konusuna Ait Bilgiler »¦«
Şu Anda Bu Konuya Bakanlar
 1 Misafir
Konudaki Cevap Sayısı
10 Kere Cevap Yazılmış
Konuyu Başlatan Üye
Konuyu MORG Başlatmış
Görüntülenme Sayısı
Bu Konuya 168 Kişi Bakmış

Cevapla  Konu Gönder 
ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA
09-16-2008 06:13 PM ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA
MORG
Banlanmış
Banlı

Rütbe: Banlı
Bölüm: Sosyal Bil. Öğr.
Durum: Çevrimdışı
Rep Ver:

Agresif

Question  ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA

ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BİLGİLENDİRİN KARDEŞİNİZİ.NE YAPARLAR KULÜPTE FAALİYETLERİ NELERDİR MAÇLARA GİDİLİRMİ85.KIZLARDA VARMI MALUM BELKİ DIŞLARLAR DİYE SORDUM ELİNİN HAMURU MİSALİ84

09-16-2008 06:13 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
09-17-2008 02:21 PM Cvp: ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA
casanovania
Üye
*
Üye

Rütbe: Üye
Bölüm:
Rep Gücü: 0

Rep Ver:

Cvp: ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA

EVEET YAA BENDE ÖGRENMEK İSTİORUM Bİ GALATASARAYLI OLARAKK NELER YAPILIO ??

09-17-2008 02:21 PM
09-17-2008 05:38 PM Cvp: ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA
MORG
Banlanmış
Banlı

Rep Ver:

Agresif

Cvp: ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA

HİÇ BİLEN YOK GALİBA KİMSE CEVAP YAZMADIIIIIIIIII65

09-17-2008 05:38 PM
09-17-2008 07:11 PM Cvp: ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA
ikarus
įﮎтαηßul
Admin

Rütbe: Admin
Bölüm: Tekstil Müh.
Rep Gücü: 33

Rep Ver:

Agresif

maçlara götürüyorlar uygun fiyata bilet fiyatı falan dahil uygun bi fiyat veriyorlar kızlarda var zannedersem okullara huzur evlerine falan ziyarete gidiyorlar üyelerine kart basıyorlar dışarıdan bildiğim kadarayla bunlar ama çok daha aktif olduklarını düşünüyorum

09-17-2008 07:11 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
09-18-2008 03:01 AM Cvp: ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA
MORG
Banlanmış
Banlı

Rep Ver:

Agresif

SAĞOL ikarus SENDEN BAŞKA BİLGİLENDİREN YOK135

09-18-2008 03:01 AM
09-18-2008 12:02 PM Cvp: ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA
feeling
Üye
*
Üye

Bölüm: İşletme
Durum: izinli

Rep Ver:

Kaygili

ya bende araştırdım katılmayıda düşünüyorum zaten maçlara felan gidiliyormuş geçen sene huzur evine ziyarete gitmişler, klüp olarak ağaç dikmişler, kardeş okulları var onlarla sinemaya gitmişler gayet aktif bir grup bahar şenliklerinde stand kurmuşlar gayet güzel etkinlikler yapmışlar bakalım bizde katılalım görelim87

feeling Adlı Kullanıcımızın İmzası:
özlemeyi özledim özlemeye değer ne kaldıysa...
09-18-2008 12:02 PM
09-19-2008 11:44 PM Cvp: ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA
fransuags
Tyrael
Moderator

Rütbe: Moderator
Bölüm: Sınıf Öğr.
Rep Gücü: 19

Rep Ver:

Agresif

eweeeettt banada haber werin bende isterim artık derbilerde hepberaber cıldırırız63

fransuags Adlı Kullanıcımızın İmzası:
LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN
VEYA

09-19-2008 11:44 PM
09-20-2008 02:27 AM Cvp: ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA
MORG
Banlanmış
Banlı

Rep Ver:

Agresif

ÇILDIRIRIZ ÇILDIRTIRIZ İCABINDA60

09-20-2008 02:27 AM
10-08-2008 04:28 PM Cvp: ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA
feeling
Üye
*
Üye

Bölüm: İşletme
Durum: izinli

Rep Ver:

Kaygili

arkadaşlar yakında klup kayıtları başlayacak standlara gelip üye olursunuz artık özellikle bayan arkadaşlara söylüyorum o kadar erkeğin içinde ne işim var diye düşünenlere bende bi bayanımda o yüzden =)

feeling Adlı Kullanıcımızın İmzası:
özlemeyi özledim özlemeye değer ne kaldıysa...
10-08-2008 04:28 PM
10-25-2008 09:19 PM Cvp: ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA
ahmetkocyigit
Üye
*
Üye

Rep Ver:

Geveze

arkadaslar hepinizi GALATASARAY KULUBUNE kayıt olmaya bekliyorum.gercekten cok güzel bi ortam oluyo herkesin her istegine hitap edecek aktiviteler var.evet maclara gidiliyor artıı eger ali sami yene gidilmezse bile fidan cafe de kulup olarak mac izliyoruz..orayı bir nevi ali sami yene cevirmeye calısıyoruz.kız arkadaslarımızda gelip orda güzelce mac izliyorlar kesinlikle hic bir satasmadır laf atmadır olmuyor zaten bunada izin vermeyiz cünkü orada biz bizeyiz.dısardan görenler sadece maca giden tayfa olarak görüyor ama gercekten bizimle oldugunuzda göreceksinizki insanı her yönden mutlu eden aktiviteler oluyor.mesela gecen sene köy okulundaki cocuklar sinemaya götürüldü sonra huzur evi ziyareti ve kimsesiz cocuklara eglence..bu senede bunlar olcak insallah.... hepinizi aramızda görmek isteriz..EGİTİM FAKÜLTESİNDEN ÜYE OLMAK İSTEYENLER BANA ULASABİLİRLER SINIF ÖGRETMENLİGİ 3 İ.Ö

10-25-2008 09:19 PM
10-28-2008 04:10 PM Cvp: ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA
JeSTeR_26
A.N.T.!
*
Üye

Rep Ver:

Sicak

benım haberım yok ama...ben eskişehirliyim ve es es taraftarıyım.gecmıs olsun smile))

JeSTeR_26 Adlı Kullanıcımızın İmzası:
ALaYıNa İSYaN öLüMüNe Es_Es

ESKİŞEHİRLİ OLMAK BİR YAŞAM TARZIDIR...
10-28-2008 04:10 PM
Cevapla  Konu Gönder 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
Big Grin futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum rockerrboy 93 1,083 10-07-2008 10:10 PM
Son Mesaj: ahmetkocyigit
Big Grin devlet yurdunda kalacak olanlar buraya rockerrboy 19 362 10-02-2008 01:00 PM
Son Mesaj: dilarad
Toungue Hala İnanmayan Varsa Buraya Baksın: GS Dünya Takımı - FB'yi Takan Bile Yok MORG 27 629 09-24-2008 02:46 PM
Son Mesaj: MORG
  online strateji ve savas oyunları sevenler buraya:) rockerrboy 10 276 09-19-2008 11:34 PM
Son Mesaj: fransuags
  rock muzigini severler buraya!:) rockerrboy 46 645 09-16-2008 03:02 PM
Son Mesaj: erdemm_87
  R&B raggy hip hop underground severler buraya:) rockerrboy 1 47 09-11-2008 07:30 PM
Son Mesaj: pessiwist
  pul koleksıyonu yapanlar buraya:) funda 12 139 09-10-2008 08:49 AM
Son Mesaj: rockerrboy

Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Üye Ol | Bu Konuyu Favorilerime Ekle

Forumlar Arası Geçişi