UsakUni Forum - Uşak Üniversitesi

Yeni Sayfa 1
Üye Adı:     Kayıt Ol
Şifre:

»¦« İbrahim Haksever Konusuna Ait Bilgiler »¦«
Şu Anda Bu Konuya Bakanlar
 1 Misafir
Konudaki Cevap Sayısı
4 Kere Cevap Yazılmış
Konuyu Başlatan Üye
Konuyu Donnie_Darko Başlatmış
Görüntülenme Sayısı
Bu Konuya 343 Kişi Bakmış

Cevapla  Konu Gönder 
İbrahim Haksever
12-11-2007 07:24 PM İbrahim Haksever
Donnie_Darko
Bayan Mod
Bayan Mod

Rütbe: Bayan Mod
Bölüm: Türkçe Öğr.
Durum: Çevrimdışı
Rep Gücü: 3

Rep Ver:

Endiseli

İbrahim Haksever

Türkçeci ve edebiyatçı arkadaşların bildiği üzere 2 bomba hocamız vardır bizim..
İbrahim Haksever
Vedat Yeşilçiçek

Bu başlıkta Haksever'den bahsedelim istiyorum..78

Dersinden geçmek pek mümkün değildirsmile4-5 kağıt yazar verirsiniz sınavlarda..çıkışta 'abi ben bir sürü kağıt verdim..garanti 80-90 gelir.kesin geçtim,kesin!' tarzında polyanna tavırlarla çıktığınız olur.sınav sonuçları bizzat hoca tarafından derste okunur ve 30,bilemedin 40 alırsınız..o anda herkes sinir krizinin etkisiyle gülmeye başlar..çünkü üzülmenin faydasının olmadığını,aksine bu notları almanın Allah'ın emri olduğunu bilir ve yalnız olmadığınızı hissedersiniz..olayın hemen akabinde gülme kriziniz geçtikten sonra 'napalım artık,kim geçmiş de biz geçicez,seneye veririz elbet' şeklinde bi realist yaklaşım belirir..

50 kişinin 30-35 i kalır..geçtiğine inanamayan şanslı insanlar olur..sınıf tarafından dışlanmaya kadar giden sonuçlarla karşılaşılabilir,çünkü onlar artık insan diye tabir edilmez135

2 dönem de geçmiş biri olarak sanırım ben de şanslıyım85

Aslına bakarsanız dersleri çoğu zaman zevkli geçer..Hocanın farkında olmadan patlattığı bombalar..ardından gelen gülme krizleri..
Daha sonra bunlar öğrenciler arasında anlatılan anektodlar haline gelir..falan filan..

Sizin de paylaşmak istedikleriniz varsa zevkle okuruz..77

12-11-2007 07:24 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
01-28-2008 05:49 PM Cvp: İbrahim Haksever
parolayok
Üye
*
Üye

Rütbe: Üye
Bölüm: Türk Dili ve E.
Rep Gücü: 0

Rep Ver:

Supheli

Cvp: İbrahim Haksever

ikiside zorlar ama ikisi de harikadır .. hakseverle tanışmamız olaydı zaten ..
ders kayıtlarını üst sınıftan bir arkadaşın aklına uyup son güne bıraktım ..o 3te ya ,acele etme ,okula gitmeyelim, nasılsa ilk hafta ders olmaz ,kasma boşver gibi laflar ediiyor ...tabi hakseveri ikimizde tanımıyoruz ilk günden ders yapacağını ikmizde bilmiyoruz ..neyse ders kaydını yapamadım geç kaldım smile danışmanın peşinde koşturduğum için 17:30daki derse de geç kaldım 61 neyse sınıfı buldum ,girdim içeri daha ilk gün hava 1500 bende 87 geçtim oturdum alakasız bir yere ,hoca kargacık burgacık bişeyler yazmış tahtaya ve ben osmanlıcanın ne olduğuna dair en ufak bir bilgiye sahip değilim ... tahtada eski harflerle yazılmış 4 harfli bir kelime var.. hoca sen siyahlı "OKU" dedi..okuyamıyorum "OKU"diyor yine :S filan bu bir kaç kez tekrarlandı ve okuyamadım haliyle ...ve rezillik o ya tahtada oku yazıyormuş :S o günden sonra 12 haftalık dersi boyunca bizim diyaloğumuz hep bu şekildeydi ve her haftada derse kaldırmadan geçmedi sağolsun...ilk sene karın ağrısıydı benim için ama şuan en sevdiğim hocalardan ..alıştım galiba ..vedat hoca içinde söze gerek yok zaten tek geçerim ama gidiyormuş malesefki Sad

01-28-2008 05:49 PM
09-28-2008 04:43 PM Cvp: İbrahim Haksever
akdag_8646
Üye
*
Üye

Bölüm:

Rep Ver:

Şuan 4. sınıftayım ve 2 alttan dersim var. birisi Eski Türk Edebiyatı I diğeri Yeni Türk Edebiyatı I .. ne yaz okuluna gittim ne de 3. sınıftan dersim kaldı. benim hala baş belam bu iki ders arkadaşlar. Haksever hocadan bu sene finalde 3-4 gün çalıştım. ama fayda yok. adam finalde sormadığı tarzda sorular sordu. ve ters köşe. yeni türk edebiyatını da biliyorum.anladım dersi. ama geçemiyorum her ne hikmetse

09-28-2008 04:43 PM
09-29-2008 11:27 AM Cvp: İbrahim Haksever
angel
Üye
*
Üye

Bölüm: Türk Dili ve E.

Rep Ver:

Neseli

haksever hoca baba adamdır ya tabi ilk gün ders işler hemen bizimilk dönem osmanlıca dersine girdi ben daha osmanlıcanın ne olduğunu bilmiyom ilk gün sordu sen beyazlı oku bakalım ben ne yapacağımı ne diyeceğimi bilmiyom neyse fazla uğraşmadı geçti beni ama gerçekten iyi bir hoca hakedeni geçiriyor dersinden keşke 2.dönemde o gelseydismile

angel Adlı Kullanıcımızın İmzası:
ATAM İZİNDEYİZ BİZDE FENERBAHÇE LİYİZ.............
09-29-2008 11:27 AM
09-29-2008 07:51 PM Cvp: İbrahim Haksever
fransuags
Tyrael
Moderator

Rütbe: Moderator
Bölüm: Sınıf Öğr.
Rep Gücü: 19

Rep Ver:

Agresif

arkadaşlar bazı hocalar bilerek gfazla kağıt weren öğrencilerini bırakıolar gecenler de mi fazla kağıt werio dikkat ettiniz mi hiç?

fransuags Adlı Kullanıcımızın İmzası:
LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN
VEYA

09-29-2008 07:51 PM
Cevapla  Konu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Üye Ol | Bu Konuyu Favorilerime Ekle

Forumlar Arası Geçişi