UsakUni Forum - Uşak Üniversitesi

Yeni Sayfa 1
Üye Adı:     Kayıt Ol
Şifre:

»¦« futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum Konusuna Ait Bilgiler »¦«
Şu Anda Bu Konuya Bakanlar
 1 Misafir
Konudaki Cevap Sayısı
93 Kere Cevap Yazılmış
Konuyu Başlatan Üye
Konuyu rockerrboy Başlatmış
Görüntülenme Sayısı
Bu Konuya 1087 Kişi Bakmış

Cevapla  Konu Gönder 
Sayfa (7): « İlk [1] 2 3 4 5 İleri > Son »
futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
09-15-2008 08:28 AM futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
rockerrboy
Üye
*
Üye

Rütbe: Üye
Bölüm: Türkçe Öğr.
Durum: Çevrimdışı
Rep Gücü: 0

Rep Ver:

Sicak

Big Grin  futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum

arkadaslar 4 buyuk takımın taraftarlarını bekliyorum.şöyle bi futbol muhabbeti cevirelim arkadaslarbig grin

09-15-2008 08:28 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
09-15-2008 04:52 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
goztepem1925
Üye
*
Üye

Bölüm: Kamu Yön.
Rep Gücü: 2

Rep Ver:

Sert

Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum

din iman töre gözgöz göztepee ilk avrupalı GÖZTEPEDİR türkiye kupasını müzesine götüren sayılı anadolu kuluplerindendir DÜNYA SEYİRCİ REKORU 2.LİG KATOGOROSİNDE TABİ ilk defa göztepe maçıyla kırılmıstır atatürk stadı biletli 80 000 kişi bu rakama ulasan derbi olmadı belki su ana kadar su an kulup hakkettiği yerde degil ama yavas yavas eskı günlerine dönecektir inşallah 2000 yılı zamanı kadrosundakı bi çok isim şimdi nelerde ersan martin yurt dısında servet cetin şimdi bir yıldız eski kadrodandı zafer biryol mustafa özkan kalecimiz bülent ataman vs..FAZLA SÖZE GEREK YOK LİGLERİN ÖNEMİ YOK GÖZTEPEMIZI SEVİYORUZZ HANGİ LİGDE OLURSA OLSUN

09-15-2008 04:52 PM
09-15-2008 05:28 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
ekaJordan
EkaJordan
Super Mod

Rütbe: Super Mod
Bölüm: Tekstil Müh.
Rep Gücü: 21

Rep Ver:

Yaramaz

Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum

hay yawrum benim bea 63 yauw millet hatun peşinde koşar adam göztepe peşinde 63 63

Bu Mesaj 09-15-2008 05:28 PM değiştirilmiştir. Değiştiren... : ekaJordan.

09-15-2008 05:28 PM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
09-15-2008 08:24 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
orjinallik
Üye
*
Üye

Rep Ver:

Oylesine

arkadaşlar mümkünse buraya kendini aşmış taraftarlar yorum yazsın. tartışmayı kavgaya dönüştürmeden yani

09-15-2008 08:24 PM
09-15-2008 11:17 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
fransuags
Tyrael
Moderator

Rütbe: Moderator
Bölüm: Sınıf Öğr.
Rep Gücü: 19

Rep Ver:

Agresif

ewet yok ben ille kawga edicem dien pm atıp adres wersin gereği yapılsın 63
şuanda fb we gs yerlerde sürünüo bjk we ts de psikolojik olarak şampiyonluğa hazır deil teknik adamları bunu derbide gösterdi en avantajlı gs gbi duruo şu durumda tabi fb de alex war ben bi gsli alex i cok beğeniorum lincolnden kat we kat daha ii

fransuags Adlı Kullanıcımızın İmzası:
LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN
VEYA

09-15-2008 11:17 PM
09-16-2008 09:11 AM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
rockerrboy
Üye
*
Üye

Rep Ver:

Sicak

bence semih ve ugur boral fb de cok iyi futbolcular.gsdende arda

09-16-2008 09:11 AM
09-16-2008 09:34 AM RE: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
MORG
Banlanmış
Banlı

Rütbe: Banlı
Bölüm: Sosyal Bil. Öğr.
Rep Ver:

Agresif

RE: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum

[/color]BU KONUYA ERKEKLER DAHA ÇOK İLGİ GÖSTERMİŞ AMA BENDE KOYU BİR GALATASARAYLI OLARAK SESSİS KALAMAM.[color=#FF0000]ARTIK BAZI KİŞİLER ANLASINKİ FUTBOL SADECE ERKEKLERİN DEĞİL.ÜNİVERSİTEDE GALATASARAYLILAR KULÜBÜ VARMIŞ.BU KULÜP HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ TOPLANIP MAÇLARA GİDİYORMUSUNUZ ÖZELLİKLE FENERBAHÇE DERBİLERİNE?BU SENE SABIRSIZLIKLA ALİ SAMİ YENDEKİ FENERBAHÇE DERBİSİNİ BEKLİYORUM MALUM EMRE BEY CEHENNEME GELİCEK ONU KARŞILAMAZSAK AYIP OLUR84.HİÇ ANLAMIYORUM BİR ZAMANLAR FENERLİLERİN KATİL EMRE DİYE BAĞIRDIKLARI MALUM KİŞİ !!BENİ FENERLİ EMRE DİYE TANISINLAR ARTIK!! DİYOR BİZ ŞANLI GALATASARAYLILARDA SENİ DÖNEK EMRE DİYE TANIYACAĞIZ!BU ARADA YARINKİ PORTO MAÇINDA FENERLİLERİN HİÇ ŞANSI YOKKKKKK8491

09-16-2008 09:34 AM
09-16-2008 09:50 AM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
rockerrboy
Üye
*
Üye

Rep Ver:

Sicak

fenerlililere gecmiş olsun yarınbig grin big grin84 61

09-16-2008 09:50 AM
09-16-2008 01:50 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
tugba__
Üye
*
Üye

Bölüm: Maliye
Durum: izinli

Rep Ver:

Mesgul

waaaaw morg..! 60 60 60

09-16-2008 01:50 PM
09-16-2008 03:13 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
orjinallik
Üye
*
Üye

Rep Ver:

Oylesine

sevgili morg arkadaşım sen feneri eleştirmeden önce kendi takımına bi bak önce sonumuz ne olcak diye düşünüyomusun acaba . bana sorarsan sonunuz morg olacak big grindbig grin:

ben bi fenerli olrak mesala yarın gs maçı olsa böle moral bozucu yorumlar yapacağıma destekleyici konuşmalar yapardım. yabancı takım kazansa daha mı iyi olur yani.
unutmayın son 3-4 yıldır fenerbahçenin avrupadaki başarısı sayesinde gs avrupa kupalarına katılabiliyo. yani bizde olmasak avrupada puan topşayan türk takımı olmayacak böyle oluncada bi ingiltre olsun ispanya olsun almayanya olsun hatta bizim ligimizden daha kalitesiz fransa romanya portekiz her sene 7-8 takım gönderiyo avrupa kupalarına bunların çoğu da seri başı olrak katılıyo. biz se böle giderse 1-2 takım ancak gönderebilecez herhalde. anlayana tabi

09-16-2008 03:13 PM
09-16-2008 05:53 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
MORG
Banlanmış
Banlı

Rep Ver:

Agresif

ORJİNALLİK BİRAZ ORJİNAL OLSAN GERÇEKLERİ GÖRÜRDÜN CANIM TÜRKİYEDE EN YETENEKLİ VE EN ZENGİN KADROYA SAHİP OLAN TAKIM
BİZİZ BUNU SADECE BEN DEĞİL FUTBOLU GERÇEKTEN BİLEN KİŞİLERDE DİYOR ÜZÜLME YANİ DOSTALAR ACI SÖZLER.HANGİ TAKIMDA 4 TANE SAĞBEK OYUNCUSU VAR EKSTRA HASAN ŞAŞ TABİKİİİİİİ61YİNE ŞAMPİYON GALATASARAY OLUCAK KİMSE HEVESLENMESİNNNNNN8460

SÖZDE ORJİNALLİK BUNU İYİ ANLAKİ ŞANLI GALATASARAYIN HİÇ BİR ZAMAN FENERE İHTİYACI OLMADI OLAMAZDA BİZ UEFA KUPASINI SÜPER CUP SİZİN SAYENİZDE Mİ ALDIK GÜLÜYİM BARİ 63SENİN DEMENLE Bİ SİZİN SAYENİZDE BİR YERLERE GELDİYSEK AYNI ŞEYİ NEDEN KENDİNİZE YAPAMIYORSUNUZZ7891

09-16-2008 05:53 PM
09-16-2008 08:17 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
orjinallik
Üye
*
Üye

Rep Ver:

Oylesine

iyi diyosun hoş diyosun da morg arkadaşım sen kulanamadıktan sonra faydalanamadıktan sonra 4 tane 5 tane sağbek oyuncun olsa ne olur demi.ayrıca siz hep geçmişe sığınıp geçmişinizle övündüğünüz için geleceğiniz adına hiç bişey yapamadınız. son yıllardaki avrupa karneniz ortada . bide ligdeki şampiyonluk sizi tatmin edecekse buyur sizin olsun şampiyonluk hep böyle küçük düşünürsünüz ondan sonra . mesala bana kalsa avrupada bi ne bilim barçayı reali chelseyi yenelim ligde 3-4 sene şampiyon olmayalım hiçönemli değil yani. ama bi gsliye sorsalar feneri yenelim ne olursa olsun der yani.
bide dost eğer doğru sölüyosa varsın acı olsun söledikleri ok

09-16-2008 08:17 PM
09-16-2008 10:36 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
MORG
Banlanmış
Banlı

Rep Ver:

Agresif

ORJİNALLİK BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİMİ ANLAMADIN YADA ANLAMAK İSTEMİYORSUN.BU SAĞBEKTEKİ SAKATLIKLAR SİZİN BAŞINA GELSEYDİ ANLADIN SEN ONU GÖKHANDAN BAŞKA KİMİ OYNATIRSINIZKİ KİM VAR Kİ TABİİ GÖKHAN DA BU SENE ÇOK FORMSUZ OLUNCA SİZDEN BİRŞEY ÇIKMAZ.YANİ ANLAYACAĞIN BİZDE NE KADAR ÇOK SAKATLIK OLSADA AYAKTA KALABİLİYORUZ.SİZDE ALEX E BİRŞEY OLSA KÜME DÜŞMEYE OOYNARSINIZ.63

09-16-2008 10:36 PM
09-16-2008 10:52 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
fransuags
Tyrael
Moderator

Rütbe: Moderator
Bölüm: Sınıf Öğr.
Rep Gücü: 19

Rep Ver:

Agresif

alex süper oyuncu ben şahsen bütün sağ kanat oyuncularımız gözümü kırpmadan weririm almak için eheheh buara gsliler kulubünü duymadım morg ama bizim halısaha maçlarına götürem oyna bayan takımı war arada oynuoz ehehehe63 avrupa maceramız skibbe we kalli yüzünden böle bide şuursuz oyuncularmız buarada geçmişe sığınma die bişey yok özkan gitti ya gs toparlanır fb şuan öndeyse bu stadını yaptığı içindir tabi bide 2 oyuncu sattınız 20şer milyon dolara stadı yapalım eşitlencez

fransuags Adlı Kullanıcımızın İmzası:
LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN
VEYA

09-16-2008 10:52 PM
09-17-2008 01:41 AM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
goztepem1925
Üye
*
Üye

Rep Ver:

Sert

süper ligle ilgilenmıyorum ama şunu isterim gecen senekı sivasspor gibi bi takımın bu senede olmasını en azından lig daha zevkli gecer bnce bu sene anadolu kaplanı ts de hedefe oynıycak gibi ama tek eksiği var futbolcular birbirine daha yeni yeni ısınıyo bnce kadronun yüzde 90 ı degişince böle şeler olur tbiki ama genede iyi gittiler 3 haftada 7 puan ilerleyn haftalarda takım birbirine iyice alısınca daha iyi şeler yaparlar gibime gelıyo

09-17-2008 01:41 AM
Sayfa (7): « İlk [1] 2 3 4 5 İleri > Son »
Cevapla  Konu Gönder 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  özür bekliyorum fransuags 0 31 12-18-2008 02:01 PM
Son Mesaj: fransuags
Question ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA MORG 10 168 10-28-2008 04:10 PM
Son Mesaj: JeSTeR_26
Big Grin devlet yurdunda kalacak olanlar buraya rockerrboy 19 365 10-02-2008 01:00 PM
Son Mesaj: dilarad

Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Üye Ol | Bu Konuyu Favorilerime Ekle

Forumlar Arası Geçişi