UsakUni Forum - Uşak Üniversitesi

Yeni Sayfa 1
Üye Adı:     Kayıt Ol
Şifre:

»¦« futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum Konusuna Ait Bilgiler »¦«
Şu Anda Bu Konuya Bakanlar
 1 Misafir
Konudaki Cevap Sayısı
93 Kere Cevap Yazılmış
Konuyu Başlatan Üye
Konuyu rockerrboy Başlatmış
Görüntülenme Sayısı
Bu Konuya 1088 Kişi Bakmış

Cevapla  Konu Gönder 
Sayfa (7): « İlk < Geri 1 [2] 3 4 5 6 İleri > Son »
futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
09-17-2008 08:16 AM RE: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
rockerrboy
Üye
*
Üye

Rütbe: Üye
Bölüm: Türkçe Öğr.
Durum: Çevrimdışı
Rep Gücü: 0

Rep Ver:

Sicak

RE: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum

MORG bu galatasaray taraftarları seninle gurur duyuyorbig grin6160:60:

09-17-2008 08:16 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
09-17-2008 06:04 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
MORG
Banlanmış
Banlı

Rütbe: Banlı
Bölüm: Sosyal Bil. Öğr.
Rep Ver:

Agresif

Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum

SAĞOL rockerrboy64SANA GELİNCE fransuags BEN FUTBOL OYNAMAM İZLERİM
ARADAKİ FARKI ANLARSIN HERHALDE.FUTBOL OYNAMAYI BİLSEYDİM SENDE İYİ OYNAYAĞIM KESİNDİ78MALUM FUTBOL BİLGİSİ91

09-17-2008 06:04 PM
09-17-2008 06:36 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
erdemm_87
..lose myself..
Moderator

Rütbe: Moderator
Bölüm: Makine Müh.
Durum: izinli
Rep Gücü: 15

Rep Ver:

Yaramaz

Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum

futbol profesyoneliktir dönek felan ne öyle ona kalsaydı ortalık dönek futbolcudan geçilmezdi.emre galatasaraya gelseydi o zaman neden gelmedi para için diceksiniz para para nereye kadar başka sebebler bulun bnce bos konusmayınn. servet mesela fenerde de oynadı noldu odamı dönek...böyle düşünenler yuzünden futbol bu durumda...

09-17-2008 06:36 PM
09-17-2008 10:48 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
fransuags
Tyrael
Moderator

Rütbe: Moderator
Bölüm: Sınıf Öğr.
Rep Gücü: 19

Rep Ver:

Agresif

1)ARADAKİ FARKI ANLARSIN HERHALDE bu sitedeki insanlar belli bir aq sewiyesinin üstünde anlamıcak bi insan yok karşında
2)FUTBOL OYNAMAYI BİLSEYDİM SENDE İYİ OYNAYAĞIM KESİNDİ78MALUM FUTBOL BİLGİSİ91 bu konuda da okadar emin olma

fransuags Adlı Kullanıcımızın İmzası:
LİNKLERİ GÖREBİLMEK İÇİN
VEYA

09-17-2008 10:48 PM
09-17-2008 11:56 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
goztepem1925
Üye
*
Üye

Bölüm: Kamu Yön.
Rep Gücü: 2

Rep Ver:

Sert

bence emre konusunda gs liler sonuna kadar haklı hani gs liydi doğustan yuvasıydı o kulup snra noldu hemen fb ye gecti tümer konusu da öle bjk bnm yuvam dedii parayı bulunca hemen fb ye gecti profosyonellik de bi yere kadardır bazı değerler degişilmez madem gideceklerdi fb ye daha öncesin demiceklerdi biz bjk liyiz fb liyiz die yanlıs yaptılar bnce gördükleri tepki de bunu gösteriyo

son cümleyi yanlıs yazdım pardon gs yerine fb demişim yani yapmıcaklardı öle gsliyiz bjk liyiz burası yuvamız bizim die öle yapmasalar belki bu kdr tepkı almazlardı ama tümer ve emre konusundaa galatasaray ve beşiktas taraftarları sonuna kadar haklı çarşı dgru demiş gitsen ne farkeder kalsan ne farkeder aldıgın dolarlar elbet bir gün biter!

09-17-2008 11:56 PM
09-18-2008 01:57 AM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
MORG
Banlanmış
Banlı

Rep Ver:

Agresif

ÖZÜRDİLERİM fransuags BİRAZ SANA AĞIR LAF ETTİM SONUÇTA BİR GS TARAFTARISIN135BEN SADECE HALISAHADA OYNARSIN LAFINA GICIK KAPTIM FUTBOLU SADECE OYNAYABİLEN İLGİLENİR DİYE BİR ŞEY YOKTUR HAYATIMDA HİÇ FUTBOL OYNAMADIM AMA KENDİMİ BİLDİM BİLELİ FUTBOL MAÇLARINI KAÇIRMAM SEVEREK İZLERİM60

BU ARADA FB LİLER GEÇMİŞ OLSUN PARDON YANLIŞ YAZDIM GEÇMEMİŞ OLSUN Kİ BÖYLE KÖTÜ SONUÇLAR HEP ALASINIZ.ZATEN HİÇ GEÇİCEK GİBİ DEĞİL DEFANS SIFIR DEFANSIDA BIRAK ORTASAHADA DÖKÜLDÜ RESMEN BİR GÜİZA BİRDE ALEX AYAKTA KALDI SAHADA YA JOSİCONUN SADECE 7 DK OYNAMASINA NE DEMELİ ADAM SAKAT GELDİ SAKAT GİDECEK63EMRE DESEN EMREMİ YOKSA 3.LİGDEN GELEN OYUNCUMU BELLİ DEĞİLDİ TOP KAYBETMELER HÜCUM YAPAMAMASI ORTASAHADAKİ BÜTÜN YÜKÜ ALEXSE BIRAKTI61BURAK DESEN NERDEN ÇIKTI BU DENECEK ADAM DOĞRU DÜRÜST ORTA YAPAMIYOR KİM NİÇİN ALDI BU ADAMI ANLAMAM 63

09-18-2008 01:57 AM
09-18-2008 02:56 AM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
MORG
Banlanmış
Banlı

Rep Ver:

Agresif

erdemm_87 ARKADAŞIM FUTBOL PROFESYONELLİKTİR DEMİŞSİN 78 PROFESYONELLİKTE BİR YERE KADARDIR BU PROFESYONELLİK SENİ YILLARCA BAĞRINA BASAN TARAFTARI SENİ YETİŞTİREN GALATASARAYLI ALTYAPI HOCALARINI-A TAKIM HOCANI-SANA YETENEKLERİNİ GÖSTERMENE YARDIMCI OLAN EN BABA GALATASARAYLI FUTBOLCULARI ÖZELLİKLE HAGİ Yİ ÜZÜCEKSE YERİM BEN O PROFESYONELLİĞİ.FBLİLER BU DUYDUYU ANLAYAMAZLAR BİZDEN YETİŞEN BİR FUTBOCUNUN GİDİP EN KAVGALI OLDUĞUMUZ EZELİ RAKİBİMİZE GİTMESİ BİZDEN BİR PARÇA KOPARIR65 FBLİLER BUNU ANLAMAZ DEDİM ÇÜNKÜ FB KİMİ YETİŞTİRMİŞTE DÜNYA ÇAPINDA FUTBOLCU OLMUŞTA AVRUPAYA GİTMİŞ BIRAKIN BU İŞLERİ FUTBOL SADECE PARA İŞİ DEĞİLDİR78İÇİNDE YÜREKTE OLMALI O EMREYİ EMRE YAPAN ŞEY GALATASARAY ARMASIYDI ŞANLI FORMAYI ÇIKARDIĞIN BERİ SÖYLERMİSİN NE YAPTI BU FUTBOLCU ŞİMDİ GÖRÜYORUZ RUHSUZ RUHSUZ ORDAN ORAYA KOŞUYOR YEŞİL DOLARLAR İÇİN KOŞARSAN OLACAĞI BUDUR.FATİH AKYELİ DUYAN VARMI ŞUAN KASIMPAŞADAYMIŞ NERDEN NEREYE DEĞİLMİ78ÖRNEKLERİ ÇOK78
SERVETİ ÖRNEK VERMİŞ KARDEŞİMİZ SERVET FB DEMİ YETİŞTİKİ DÖNEK OLSUN FB NİN KİMSEYE DÖNEK DEMEYE HAKKI OLAMAZ ZATEN SERVETİ-TOMASIN DEĞERİNİ BİLEMEDİ FBLİLER ADAMLAR FB DE FUTBOLU PARA İÇİN OYNADI NE OLDU GALATASARAYA GELDİLER KENDİLERİNİ BULDULAR ADAMLAR YÜREKTEN OYNAMAYI ÖĞRENDİLER.BAŞARIDA BURADAN GELDİ.AKLI SIRA ARDAYIDA ALMAK İSTİYORLAR BU NE YÜZSÜZLÜK SIRF KENDİLERİNİ KÜÇÜK DURUMA DÜŞÜRÜYORLAR FARKINDA DEĞİLLER84ARDA DA ONLARA ÇOK İYİ BİR SÖZ SÖYLEMİŞTİ135FENERE GELİRİM AMA DEPLASMANA135ARDA EMREYİ ÖRNEK ALACAK BİR FUTBOLCU DEĞİL KİM Kİ EMRE ARDA METİN OKTAYI ÖRNEK ALIYOR DOĞRUSUDA BU ZATEN 135BİZİ SEVENLERİ ÜZMEYELİM BABA135

09-18-2008 02:56 AM
09-18-2008 03:36 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
orjinallik
Üye
*
Üye

Rep Ver:

Oylesine

morg bi takım küme düşmeye oynamaz oynarsa küme düşmemeye oynar . fb de küme düşmeyeye oynayacak türkiyededeki en son takım

morg bzim SEMİH ne demiş biliyomusun. ben galatasaraya asla gitmem deplasmana bile . çünkü zaten alisamiyen bizim kendimiz sayılıyo artık.D

09-18-2008 03:36 PM
09-19-2008 12:33 AM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
goztepem1925
Üye
*
Üye

Rep Ver:

Sert

morg dediklerin gercekten dogru 60 emreyi emre yapan hagiydi onun emeğiydi fatih hocanın babacanlığydı gs de kendini buldu yıldız oldu sonra italyaya gitti de noldu sonuc 0 orda sakatlıklar vs sebeplerden oynayamadı sonra fb ye gitti porto macında da gördük resmen sahadan silindi bnce bi insan herseyden önce ekmek yediği çanağa tükürmeyecek tümer metinde aynı taraftar onu bagtına bastı paranın kokusu sıcak geldı tbi kadıköye gecti şmdi o da eskı günlerinde degil malesef aynı olay bizde de olmstu zamanında mustafa ceviz de forvet ezeli rakıbımız karsıyakaya gitmişti yani hersey profosyonellik degil dünyada VEFAAA diyo bişey de var bnce tkrardan usakunı halkına selamlar 85

09-19-2008 12:33 AM
09-19-2008 02:13 AM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
MORG
Banlanmış
Banlı

Rep Ver:

Agresif

DOĞRU SÖYLEMİŞSİN SÖZDE orjinallik ALİ SAMİ YEN FBLİLERİNDE EVİ SONUÇTA FB Yİ GALATASARAY KURDU VE SADECE FB Yİ GALATASARAY YIKAR BUNU BİL 8491

09-19-2008 02:13 AM
09-19-2008 07:46 AM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
tugba__
Üye
*
Üye

Bölüm: Maliye

Rep Ver:

Mesgul

yha gereksiz bu tartışma herkezin kendifikri sabaha kadarda konuşsanız herkez kendince haklı.. bu awrupada birbirni desteklememeye karşıyım ben ne olursa olsun tr puanının yükselmesi lasım. futbol barış ve kardeşliktir hehehehe smile))

09-19-2008 07:46 AM
09-19-2008 12:00 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
orjinallik
Üye
*
Üye

Rep Ver:

Oylesine

ya tuba sende sanki fenerbaçe kanı var ha. bu son konuşmanda tam orjinal bi taraftar konuşması.

bu arada gsyi ve gsli olan herkesi tebrik ederim dün yendikleri için. ama bana göre gs kalitesine sahip takımın öyle zayıf bi rakibinden 3 gol yemesi düşündürücü. yinede bizim fener kadar kötü değildi
beşiktaşı ve kayseriyi de mücadelesinden dolayı kutlamak lazım.tecrübesizlik işte son dkda gol yedi

09-19-2008 12:00 PM
09-19-2008 03:51 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
MORG
Banlanmış
Banlı

Rep Ver:

Agresif

tugba ARKADAŞIMIZ FUTBOLA PEMBE GÖZLÜKLERLE BAKIYOR FUTBOL SADECE FUTBOL DEĞİLDİR İÇİNDE ÖYLE ŞEYLER DÖNÜYORKİ.BEN GS FB ARASINDA DOSTLUK İLİŞKİLERİNİN BAŞLAYACAĞINI HİÇ ZANNETMİYORUM FUTBOL BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR 63 GEÇİN BUNLARI BİR GS-FB MAÇI BAŞLASIN GÖRÜRSÜNÜZ DOSTLUĞU BARIŞI84
AVRUPADA KİM KİMİ DESTEKLİYOR ALLAH AŞKININA FB-SEVİLLA MAÇINI HATIRLAYIN İSPANYADA OYNANAN MAÇ REAL BETİSLİ TARAFTARLAR DEĞİLMİYDİ FENER FENER DİYE BAĞIRAN SEVİLLA ALEYHİNE TEZAHÜRAT YAPAN.EN BABA FUTBOL TAKIMLARI OLAN Chelsea- Mancester United-LİVERPOOL BUNLARDAN HANGİ TAKIM BİRBİRİ DESTEKLİYOR78

09-19-2008 03:51 PM
09-19-2008 04:01 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
tugba__
Üye
*
Üye

Bölüm: Maliye

Rep Ver:

Mesgul

hey fb kanımıı ıyy ögh ben anti fb sadece burda tartşmak anlmsz die dedim onları.. pembe gözlük mü tartşmıcam yha sennle dikkat çekmeye ihtiyacım yoq63

09-19-2008 04:01 PM
09-19-2008 04:14 PM Cvp: futbolun hastası olanlar ve kendine guvenen koyu taraftarlarımızı burda bekliyorum
MORG
Banlanmış
Banlı

Rep Ver:

Agresif

tugbaM BENİM DİKKAT ÇEKMEYE İHTİYACIM YOK CANIM BENİM SADECE ÇOK İYİ NİYETLİ OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞTIM135SADECE SENİNDE GERÇEKLERİ GÖRMENİ İSTEDİM78

09-19-2008 04:14 PM
Sayfa (7): « İlk < Geri 1 [2] 3 4 5 6 İleri > Son »
Cevapla  Konu Gönder 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  özür bekliyorum fransuags 0 31 12-18-2008 02:01 PM
Son Mesaj: fransuags
Question ÜNİVERSİTEDEKİ GALATASARAYLILAR KULÜBÜ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BURAYA MORG 10 168 10-28-2008 04:10 PM
Son Mesaj: JeSTeR_26
Big Grin devlet yurdunda kalacak olanlar buraya rockerrboy 19 366 10-02-2008 01:00 PM
Son Mesaj: dilarad

Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Üye Ol | Bu Konuyu Favorilerime Ekle

Forumlar Arası Geçişi